Søndag d. 9. august 2020 - �rgang 15

Aars Tennisklub bestyrelse fik indviet padel banen ved DANPO

03-05-2020

Aars Tennisklub har indgået en aftale med Danpo omkring brug af deres padelbane, men på grund af covid 19 har indvielsen trukket noget ud, men nu er der givet grønt lys fra sundhedsmyndighederne til, at det er forsvarligt at spille både tennis og padel tennis.

Formand Jesper Hartvig Kristensen udtaler, at han er rigtig glad for samarbejde med Danpo, og han håber mange af klubbens medlemmer vil gøre brug af tilbuddet. 

Aars Tennisklub håber selvfølgelig også på, at det nye tilbud med padel tennis kan tiltrække nye medlemmer til klubben. Hvor tennis godt kan være lidt svært at komme i gang med, er padel tennis meget lettere at komme i gang med. Reglerne er stort set de samme, som i tennis. Hvor man i tennis både spiller single og double, spiller man normalt kun double i padel tennis.

Desværre kan klubben ikke lave et åbent hus, så alle kan komme og prøve at spille, da der stadig er forsamlingsforbud. Men på klubbens hjemmeside kan man se, hvorledes, man kan komme i gang, da der laves intro hold, så klubben ikke kommer i konflikt med forsamlingsforbuddet. Kender man ikke spillet, kan man gå på internettet, hvor der er mange videoer om spillet, der p.t. er en af de mest voksende sportsgrene i verden, siger Jesper Hartvig Kristensen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!