Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15
Anders Grinderslev i et koncentreret slagøjeblik

Aars Tennisklub havde besøg af danske topspillere

21-05-2018

Aars Tennisklub har netop afholdt HEAD Event med besøg af danske topspillere: 24 årige Anders Grinderslev  nr. 17 i Danmark og cheftræner for Skovbakken, Århus samt 15 årige Richard Biagiotti, der satser 100% på at få en professionel tenniskarriere, da han deltager på juniortourer sammen med en gruppe fra Sverige.

Godt 50 medlemmer og interesserede var mødt frem for at overvære de 2 topspillere dyste mod hinanden i et sæt til 6. Det blev et sæt i et utroligt højt tempo med mange velspillede bolde, så der var stor beundring og applaus fra de fremmødte til spillernes evner til at kontrollere slagene. Anders Grinderslev vandt 6-3 i et jævnbyrde sæt.

Derefter fik ungdomsmedlemmer mulighed for at træne sammen med de 2 spillere, så de kunne få nogle tips fra en af Danmarks bedste trænere samt en spiller på vej op international. HEAD havde også taget ketchere og tøj med, så medlemmerne kunne prøve nogle nye ketchere og klubtøj.

Hele arrangementet blev afviklet i en skøn sommeraften, og klubben var vært ved grill til de fremmødte, så der var rigtig sommerstemning på tennisanlægget.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!