Søndag d. 13. juni 2021 - �rgang 16

Aars vandt i Aalestrup - pause venter

24-10-2020

Håndbold: Lokalbraget blev den foreløbig sidste kamp i denne omgang - pause venter forude.

Akkurat som inden for fodbolden, kommer håndbolden for seniorholdenes vedkommende til at stå på stand by i den kommende måneds tid - mindst.

De nye coronarestriktioner med et nedsat forsamlingsforbud betyder, at DHF har valgt at sætte al seniorbold fra U19 til og med 2. division på stand by. Dermed er håndboldsæsonen kun lige kommet i gang, inden den stoppes.

Håndboldspillerne var ude i et lignende scenarie i foråret, hvor sæsonafslutningen blev forpurret af corona, hvorefter det var de aktuelle stillinger, som blev afgørende for, hvor holdene skulle spille fra efterårets start.

Det betød bl.a., at Aalestrups herrer rykkede op i 2. division, og fredag aften mødte oprykkerne så på hjemmebane naboerne fra Aars. Kampen sluttede med en sejr på 29-23 til Aars, men resultatet kommer unægteligt til at stå i skyggen af, at der efter denne weekend er sat et midlertidigt stop for al videre håndbold for seniorer. Ungdomsholdene er ikke omfattet af restriktionerne og kan derfor fortsætte deres turneringer.

Hvor længe pausen kommer til at vare, vil tiden vise, men indtil videre er der sat en dato på, som hedder den 22. november.

Se her, hvad DHF skriver om situationen: https://www.dhf.dk/nyheder-og-presse/nyheder/haandboldkampe-for-seniorer-paa-pause/

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!