Søndag d. 16. december 2018 - Årgang 13

Aars vandt i Hjallerup

08-01-2018

Håndbold: Aars fik revanche i Vendsyssel og Farsø uafgjort i Randers.

I perioden med Team Vesthimmerland formåede Hjallerup flere gange at drille det vesthimmerlandske fusionshold.

Lørdag stod Aars så alene om opgaven, da holdet på udebane skulle op mod de gamle “drillepinde”, som i de to klubbers første møde også besejrede Aars. Og den opgave løste Aars-herrerne flot, da de kunne drage tilbage under Limfjorden med en sejr på 25-21, de samme cifre, som man tabte med i det første opgør i Aars. Sejren bringer Kimbrer-herrerne op på puljens tredjeplads.

I damernes 2. division spillede Farsø KFUM på udebane mod Hornslet - kampen sluttede uafgjort 17-17.

“Hornslet er slet ikke noget dårlig hold, og at de kun har syv point er underligt. Vi skulle 5 minutter ind i kampen, før det først mål blev scoret. To forsvar og et par keepere, som på dagen gav den fuld skrald. Vi er med til 3-3 men kommer bagud 7-3, og vi spiller ærlig talt ikke ret godt. Dog kommer vi til halvleg kun bagud 11-9, og de kommer i undertal lige op til halvleg. Anden halvleg er der deling hele vejen igennem - vi får udlignet til 12-12 og udligner igen til 19-19 med 30 sekunder igen. De afslutter med 10 sekunder igen, uden at score, men vi kommer desværre heller ikke selv til noget i de sidste sekunder”, fortæller holdleder Klaus Hansen fra Farsø.

Tirsdag aften spilles Farsø pokalkamp mod Silkeborg - kampen spilles i Vester Hornum.

I herrernes 3. division vandt Løgstør hjemme med 19-13 over Randers og bevarer dermed kontakten til Vestbjerg på andenpladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!