Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15
Med tre scoringer medvirkede Rasmus Lund Poulsen i høj grad til Aars IK’s sejr på 6-3 over Viborg Søndermarken. (Arkivfoto).

Aars vandt i målshow

22-04-2018

Fodbold: Rasmus Lund Poulsen nettede 3 gange i 6-3 sejr.

Tekst: Per Lyngby

Aars IK’s bedste fodboldherrer i serie 3 har fået en forrygende start på foråret. Søndag blev det til den tredje sejr på stribe, da bundholdet Viborg Søndermarken blev besejret med 6-3 i Aars.

Rasmus Lund Poulsen scorede hattrick med et mål før pausen og to efter. Han bragte Aars foran med 1-0 efter 5 minutter, men gæsterne fik udlignet. Det gjorde de også, da Morten Hyldal ellers havde gjort det til 2-1, og Jonas Frederiksens mål til 3-2 kunne heller ikke lukke kampen - endnu en gang fik Søndermarken udlignet med et kvarter tilbage af kampen. De sidste 10 minutter stod der dog Aars på det hele, og med 3 mål indenfor 5 minutter blev tingene sat på plads. Jonas Frederiksen scorede til 4-3, inden Rasmus Lund Poulsen sluttede sit goal-show med 2 mål.

Sejren bringer Aars op på andenpladsen, og meget tyder på, at kimbrerne skal kæmpe med Ravnsbjerg-Løgstrup  om oprykningen. Netop de to hold mødes næste weekend i Løgstrup i en direkte duel om førstepladsen. Den besættes netop nu af Ravnsbjerg-Løgstrup, som har et skræmmende angreb. Senest blev det 8-0 over Borup, og holdet ligger med 12 point efter 4 kampe og en målscore på imponerende 25-3.

Aars IK’s andethold, som også spiller i serie 3, men i en anden pulje, er kommet knap så godt fra start. Lørdag hentede holdet dog årets første sejr, da bundkampen mod Nibe blev vundet med 2-1 på veteranmål af René  Gundersen og Kasper Haugaard. Aars ligger næstsidst med 3 point for 4 kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!