Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Aars vandt - men katastrofen lurede

11-08-2018

Fodbold: Himmerlændingene havde svært ved at lukke kampen, men vandt til slut 3-2.

De seneste tre halvsæsoner har været lige ved og næsten for Aars IK i serie 3. I dette efterår er kimbrerbyens bedste fodboldherrer kommet i en lokalpræget pulje i serie 3. Her skal det blive spændende at se, om holdet endelig kan indløse den oprykning, som man har jagtet forgæves flere gange.

Lørdag eftermiddag blev sæsonen indledt med hjemmekamp mod Vive, og selv om det sluttede med en Aars-sejr på 3-2, var det tæt på at blive et nederlag:

“Ja, det blev alt for spændende, da vi som så mange gange før ikke formår at lukke kampen. Vi kommer allerede foran efter 2 minutter ved Mio Hathaw, hvorefter vi overlader alt spillet til dem. Vi vågnede først op da de udlignede til 1-1 og kommer foran med 2-1 inden pausen på mål af Rasmus Poulsen. Vi formår ikke at lukke kampen i de første 10-15 minutter af anden halvleg, og det irriterer mig. Vive kommer på 2-2 med ca. 20 minutter igen, hvorefter keeper Simon Poulsen redder os fra katastrofen inde på stregen. Med 5 minutter igen får vi et straffespark, som Mathias Højsleth sikkert tager sig af og sikrer os sejren på 3-2”, lød det efter kampen fra træner Allan Leander Mikkelsen.

På fredag spiller Aars på udebane mod Støvring, som også slap ud af deres opgør med en sejr på 3-2, og der kan derfor godt tales om et lille topopgør.

Aars IK’s andethold i serie 4 indledte med en sejr på 4-0 over naboerne fra Hornum.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!