Mandag d. 1. juni 2020 - �rgang 15

Aars vil lege med i toppen

05-05-2018

Fodbold: Med en sejr på udebane over Borup er Aars fortsat ubesejret.

Tekst & foto: Per Lyngby

Meget tyder på, at de dumme udfald, som Aars IK's fodboldherrer har præsteret i de seneste sæsoner er ved at være en saga blot. Det er også nødvendigt, hvis man vil være med i oprykningskampen ti sidst, og det er der meget, der tyder på, at Aars vil i dette forår.

Borup er et af de hold, som man ikke har råd til at sætte point til imod. Og det var heller ikke i nærheden af at ske, da Aars vandt med 2-0 på Låstrup Stadion lørdag eftermiddag.

"Det er en kamp, som vi dominerer hele vejen igennem. Vi spiller dog for langsomt og med for mange boldberøringer i første halvleg. Rasmus Poulsen scorer begge kasser godt 10 og 20 minutter inde i anden halvleg", fortalte Aars-træner Allan Leander Mikkelsen efter kampen til Lokaltindblik.dk.

Træneren og hans udvalgte bør heller ikke komme i problemer i den næste kamp, hvor det tirsdag aften gælder bundholdet Kvik-Aalestrup på hjemmebane i Aars.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!