Mandag d. 6. april 2020 - �rgang 15

Aars vinder igen

25-09-2019

Fodbold: Med en sejr på 1-0 over Doense-Vebbestrup topper Aars i serie 3.

Tekst: Per Lyngby

Skal man rykke op i fodbold, er det ofte vigtigt, at man vinder de kampe, som kan falde til begge sider. Sådan en vandt Aars mandag aften, da det blev 1-0 hjemme på Sondrup Park, hvor modstanderen var Doense-Vebbestrup, som ellers hører til i den tunge ende af tabellen.

Længe så det hele ud til at ende målløs og uafgjort, men med 10 minutter igen lykkedes det for Andreas Sørensen at score det vigtige mål, som sikrede Aars 3 vigtige point.

Med sejren ligger Aars efter halvdelen af sæsonens kamp på førstepladsen med 19 point og et forspring på 3 point ned til Purhus, som ligger på den andenplads, der giver adgang til play off om oprykning. Der er 6 point ned til Terndrup på tredjepladsen.

Aars IK’s andethold spiller også i serie 3, hvor holdet trods et par overraskende resultater undervejs ligger under nedrykningsstregen med 9 point. Senest tabte holdet på hjemmebane til Borup med 1-4.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!