Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15

Aggersund IF rejser sig af asken med et nyt seriehold

12-08-2020

Efter et par års fravær fra seriefodbold har bærende kræfter i Aggersund Idrætsforening genetableret et hold, som kan optræde i serie 6 for AIF.

Aggersund IF har gennem næsten to år ikke kunnet tilbyde serie fodbold som en af aktiviteterne. Mange af spillerne kom fra oplandet, og opbakningen til projektet svandt langsomt ind og tilgangen af yngre spillere udeblev. Men nu lysner det igen, hvis man er AIF tilhænger og gerne vil se fodbold på Aggersund Stadion. 

- Efter et stort stykke arbejde af Jonas Røge og Jesper Frimer samt en masse positive tilkendegivelser fra tidligere medlemmer af AIF håber vi nu at kunne genstarte holdet. Vi har oplevet en stor tilslutning og opbakning og nu skal det så følges op, når turneringen rent faktisk starter. Vi håber, at dem der aktivt har tilvalgt AIF også vil bakke op om projektet, sådan at fodbolden prioriteres og man lige er villig til at udskyde andre ting måske to til tre timer, når holdet skal stilles, forklarer Mads Røge, der er formand i Aggersund IF.

Med det nye projekt håber foreningen at kunne skabe en kultur omkring holdet, hvor man har lyst til at bidrage, og hvor det at dyrke holdsport og være en del af et fællesskab kan sikre, at AIF er i stand til at bibeholde holdet. Ønsket er at skabe et breddehold med plads til alle spillere uanset niveau. Projektet bygger på fællesskab og lysten til at være sammen om at spille fodbold. 

- Det store arbejde og træk det starter nu og her er alle spillere omkring projektet en meget vigtig del – nu skal vi bevise at vi kan skabe et fundament, og at vi selvom vi alle skal køre til bold i Aggersund kan bære igennem på fællesskab og en masse hygge med fodbolden i centrum, lyder det optimistisk fra Mads Røge, der glæder sig til igen at kunne byde modstandere, tilskuere og AIF spillere velkommen på Aggersund Stadion.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!