Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Brumbasserne flyver igen

22-04-2019

Fodbold: Gundersted er tilbage i den klassiske spilledragt - og det blev markeret med udesejr i Roslev.

Tekst: Per Lyngby

Det har til tider været svært at fremskaffe en fodboldtrøje i den klassiske Brønshøj- eller Gundersted-farve: Den gul-sorte stribede dragt, som har været årsag til tilnavne som “hvepsene” eller “brumbasserne!, sidstnævnte bruger man med stolthed i Gundersted.

Men nu er den tilbage - den klassiske dragt. Mandag eftermiddag blev den flashet på Roslev Stadion, hvor hjemmepublikummet måtte sande, at de vesthimmerlandske brumbasser ikke blot er flyvende, men også stikkende..

“Det er vi. Og det var fortjent med en sejr på 2-1, selvom vi kom bagud. Vi kom under et hårdt pres fra start, men uden at de kom til de store chancer. Vi kom selv frem til nogle halve chancer på kontraer ved deres lidt naive forsvarsspil. Sidst i første halvleg får vi underkendt et mål ved Daniel Fyllgraf. Anden halvleg starter på det jævne, hvor vi lukrerer på omstillinger. Men et målspark fra egen keeper rammer Anders Munk, så de får en friløber, som de sikkert scorer på. Så satsede vi alt, smed Nils Greth på banen og spillede med to angribere. Og det skabte noget uro. Via et indlæg og over to gange udlignede Greth. Derefter sad vi på dem. Og afgørelsen faldt, da en dyb aflevering fra Rene “Nuggi” Petersen til Nils blev omsat i scoring, da Greth kastede sig frem sig frem og scorede til kampens resultat. Noget af en sæson-debut af Greth”, lyder det fra Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

På fredag spiller Gundersted igen på udebane, hvor det er en direkte duel om andenpladsen mod Aalborg Freja, der akkurat som Gundersted har 9 point efter 4 kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!