Søndag d. 27. september 2020 - �rgang 15
Mie Marie Lassen vandt DM-guld

Danmarks bedste junior skytte er fra Aars

01-04-2019

Det havde måske ikke lige lagt i kortene, at Mie Marie Lassen skulle blive dobbelt Danmarksmester denne weekend.

Den unge Aars skytte døjer nemlig med sit hjerte, og det sidste år har været en kamp med mange besvimelser og ture på sygehuset.

Havde man kigget ekstra på ranglisten, ville man også tænke, det ville blive svært at blive Danmarksmester - ikke mindst dobbelt Danmarksmester.

Men Mie er sejere og en del stædigere end de fleste 16 årige, og hun gjorde godt brug af sin stævneerfaring igennem de sidste 3 år.

Under første skydning på standard pistol fik den unge skytte et anfald og måtte ned og sidde. Hun nåede på mirakuløs vis at få skudt sidste skud, inden tiden løb ud for derefter at blive hjulpet fra banen, og hun nåede op på 266 point.

Et par timer senere skulle Mie på banen igen til Mesterskabs skydning, og stille og roligt gik Mie i gang, men hjertet ville ikke som Mie ville, og nok engang måtte Mie ned og sidde. Denne gang var det de sidste 5 skud, der blev en prøvelse for Mie. Men hun nåede at få de 30 skud sendt af sted mod skiven til hele 268 point, men måtte også denne omgang hjælpes fra banen med store smerter.

Søndag var det så på luftpistol, slaget skulle stå. Den unge Aars skytte var dog noget medtaget, men på flotteste vis gik hun på banen, og skød 275 point i første serie. I mesterskabs skydningen en time senere, gik Mie nok engang på banen. Med ekstra hjerteslag og en puls, der var høj, nåede Mie nok engang de 30 skud, og 1 minut før tiden var gået, kom hun ud fra banen med hele 274 point. Det øvrige publikum var næsten ved at blive nervøs for om hun nu kunne holde til det, men der var hep og kram, og en helt fantastisk opbakning.

3 gange måtte Mie øverst på skamlen; dansk mester i standard pistol, i luftpistol og guld på DGI Nordjyllands BK/ juniorhold på standard Pistol.

Også andre Aars skytter var i aktion på banerne i Vingsted

Mikkel Ranneberg i V1H1 fik en bronzemedalje på standardpistol 284- 280. Der måtte tælles skiver, da Mikkel var a point med en anden skytte, men Aars skytten havde den 3. bedste skive. Også af alle 1 håndsskytter var Mikkel nummer 3, og vandt dermed en ekstra bronzemedalje. Mikkel deltog også på DGI Nordjyllands voksenhold, hvor der blev til 2 gange bronze.

Kim Levisen i V1H3 hev også en individuel bronzemedalje på luftpistol med 264- 270 point. Kim var ligeledes på DGI Nordjyllands voksenhold med 2 gange holdbronze.

Ernst Klysner I SH2 klassen var også udtaget til DGI Nordjyllands voksenhold,  og også han fik 2 gange holdbronze.

Carina Marie Lassen var af sted i klassen FRI. Her blev det til nok en bronzemedalje til Aars Skytteforening med 270- 269 point.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!