Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

DM i Modereret Knock Down Karate 2018 afholdes i Farsø

25-09-2018

Børn, unge og voksne kæmpere fra hele landet indtager på lørdag Dronning Ingrid Hallerne i Farsø i håbet om at tage titlen som Danmarksmester med hjem.

- Det er første gang i Danmarkshistorien, at der bliver afholdt Danmarks Mesterskaber i Modereret Knock Down Karate, så vi er meget stolte over, at vi har fået turneringen trukket til Vesthimmerland. Vi har kæmpet for dette, de sidste 5-6 år, og nu er det endelig lykkedes, fortæller Kim Trier Larsen fra Himmerland Martial Arts Academy.

- I samarbejde med Dansk Kontakt Karate Organisation og Vesthimmerlands Kommune lykkedes det Himmerland Martial Arts Academy, lige før sommerferien at få aftalen på plads, så vi fremadrettet skal stå for at arrangere det årlige Danmarks Mesterskab i Modereret Knock Down Karate. Det er af stor betydning for lokalområdet, at endnu en tilbagevendende landsdækkende turnering får sin base i Vesthimmerland. Derfor vil der også være gratis adgang, så flest muligt kan få chancen for at komme og heppe med.

Himmerland Martial Arts Academy, der selv har 5 lokale kæmpere med i dette års Danmarks Mesterskab, har været med til at oprette Dansk Kontakt Karate Organisation sammen med andre højtstående personer indenfor Dansk Kontakt Karate, og flere klubber kommer til.

- I den kommende tid vil vi også arbejde på at få kickboxing turneringer til området i samarbejde med Dansk Kickboxing Forbund, og traditionelle markerings turneringer i samarbejde med DAI Karate, slutter Kim Trier Larsen.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!