Søndag d. 17. januar 2021 - �rgang 15

Dyr udvisning i Aars

27-08-2020

Fodbold: Efter en tidlig føring måtte kimbrerne se sig slået 3-1.

Tekst: Per Lyngby

Efter sejren over FUIK, som blev sikret på en flot anden halvleg, var der tanket masser af selvtillid på Aars IK’s mandskab i serie 2, som onsdag aften tog imod Vaarst-Fjellerad.

Og de gode takter fra Farsø fortsatte i første halvleg, hvor Kasper Hyldal allerede efter 10 minutters spil bragte hjemmeholdet foran. Et gult kort og deraf følgende 10 minutters udvisning til Mathias Højsleth førte dog til lidt af en nedtur for Aars, som måtte se Vaarst-Fjellerad udligne kort før pausen og bringe sig foran 2-1 kort efter pausen.

“Vi spillede en super 1 halvleg, hvor vi fuldt fortjent kommer foran. I slutningen bliver vi ramt af et gult kort, som kommer til at gøre ondt på os, via 2 mål. Herefter har de 20 minutter, hvor de er bedst, men til slut kommer vi igen og får skabt et par store chancer, men de straffer os på en omstilling”, fortæller AIK-træner Morten Freundlich, som mener, at det mest effektive hold vandt kampen.

Aars ligger efter 4 kampe midt i den jævnbyrdige pulje med 6 point.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!