Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

Far og søn på banen sammen i FUIK-sejr

27-09-2020

Fodbold: Jens Ove Christensen gjorde bemærkelsesværdigt comeback på FUIK’s førstehold.

Tekst: Per Lyngby

Normalt er Jonas Sneftrup en hurtig og chanceskabende spiller på FUIK’s unge hold i serie 2, og lørdag fik han så assistance af farmand, Jens Ove Christensen, som næppe har samme hurtighed som sønnike, men til gengæld en del rutine som tidligere førsteholdsspillere i klubben gennem mange år - omend det ligger nogle år tilbage i tiden.

Jens Ove Christensen fik et bemærkelsesværdigt comeback på førsteholdet, da han 12 minutter før tid blev sendt på banen og sammen med sønnen og resten af FUIK-holdet var med til at sikre en vigtig sejr i den tætte serie 2 pulje, da det på udebane blev 2-1 over Foulum.

“Vi spillede ikke godt, men en utrolig vigtig sejr i en meget lige kamp. Vi giver dem nogle unødvendige chancer, som de heldigvis ikke får scoret på. Vi har da også nogle lige ved og næsten chancer. Dog har vi mest spil mellem felterne og vil det mest med bolden”, lød det efter kampen fra FUIK-træner Jens Bojer.

Jonas Sneftrup scorede til 1-0, medens Tobias Finnerup i anden halvleg stod for den forløsende scoring, som sikrede sejren efter at hjemmeholdet havde udlignet.

I næste runde spiller FUIK på hjemmebane mod puljens positive overraskelse, Nørager-Rørbæk, som i denne weekend fortrængte Aars fra førstepladsen med en sejr på 4-1 i de to klubbers indbyrdes opgør på Sondrup Park i Aars.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!