Søndag d. 5. april 2020 - �rgang 15

Farsø-damer kunne ikke udnytte fordelen

05-01-2020

Håndbold: En krampagtig anden halvleg kostede et point på hjemmebane.

Tekst & foto: Per Lyngby  

Søndag eftermiddag tog Farsø KFUM HK’s damer i 2. division fat på anden turneringshalvdel. Det skete med en hjemmekamp mod Hornbæk, som kunne drage hjem med det ene point efter uafgjort 18-18 i en rodet og uskøn kamp.

Gæsterne startede som lyn og torden og bragte sig foran med 3-0, inden hjemmeholdet fik en smule styr på såvel offensiv som defensiv. Farsø svarede igen med tre scoringer i rap, og så stod holdene lige. Hjemmeholdet fik sin første føring ved 5-4 og begyndte så småt at komme i kontrol - dog uden for alvor at kunne ryste Hornbæk af sig. Ved pausen var stillingen således 10-9 til Farsø.

I anden halvleg blev gæsternes normale målmand skadet, og pladsen i buret blev overtaget af en markspiller. Det skulle man mene, gav hjemmeholdets spillere en stor fordel - men det blev det aldrig. Afslutningerne var febrilske, og i mange tilfælde kom man slet ikke til afslutning, fordi bolden blev smidt væk på grund af tekniske fejl. Til gengæld er og bliver en stærk defensiv Farsø-holdets store force, og derfor kunne man holde Hornbæk fra scoringer. Ved 14-11 var Farsø for første gang foran med 3 mål, og man kunne tro, at holdet derfra ville køre en sejr i hus. Men igen var der gjort regning - uden gæster - for herefter krampede Farsø totalt til i angrebet, hvor der kun blev scoret to gange i de sidste 12 minutter af kampen.

Hornbæk kom på lige ved 16-16, da der manglede under 5 minutter, og holdt ved til 18-18 til der manglede 30 sekunder, hvor Farsø kom i angreb og fik muligheden for at score et sent sejrsmål. Chancen kom også, men fra fløjen blev skuddet overplaceret, så bolden strøg forbi mål.

Dermed sluttede det med en pointdeling, som gæsterne tydeligvis var mest tilfredse med, medens Farsø noget slukørede stod tilbage og funderede over, hvordan de kunne misbruge så stor en mulighed for at vinde en håndboldkamp.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!