Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15
Madsen på kassen. Målvogter Christine Madsen stod en fin kamp, da Farsøs damer i 2. division fik et point med hjem fra VRI i Aarhus. Nu skal arbejdet gøres færdig på hjemmebane på lørdag, hvor bundholdet gæster Farsø.

Farsø skal selv klare skærene

24-03-2019

Håndbold: Med en sejr over rækkens bundhold vil Farsø KFUM HK sikre sin eksistens i 2. division.

I damernes 2. division spillede Aars på udebane mod nedrykningstruede Søndermarken fra Viborg, som i tilfælde af et nederlag næsten ville være sikre på at havne under nedrykningsstregen og skulle ud i nervepirrende kvalifikationskampe om at beholde pladsen i rækken. En plads, som også Farsø KFUM HK kan havne på - og det kan de stadig, da der ikke var nogen hjælp at hente fra Aars, som tabte med 21-22.

Farsø-damerne var bevidste om Søndermarkens sejr, da de søndag gik på banen til udekampen mod VRI i Aarhus, hvor en vesthimmerlandsk sejr definitivt ville sende nedrykningsspøgelset ud i kulden. Det blev dog ved lige ved og næsten, for med uafgjort 21-21, skal Farsø have point i sæsonens sidste turneringskamp på lørdag.

“Vi var så tæt på, og står igen med bolden de sidste 25 sekunder. Vi fik uafgjort og viste virkelig god moral i en kamp, hvor vi er med til 6-6 i første halvleg. Derefter er vi lidt i modvind både spillemæssigt og dommermæssigt. Vi går til halvleg bagud 10-13, efter vi var nede 8-13. Efter pausen prøver vi at komme op og få kontakt, og det lykkes ved 20-20. Herefter har vi chancer til at komme i front, men i stedet er det VRI, som kommer på 21-20. Vi udligner og står som sagt med bolden til sidst, uden dog at kunne score det afgørende mål. Vi så i dag, hvor stort et talent Cecilie Søgaard har - fedt at hun er tilbage igen, hende venter der mange gode år i. Christine Madsen på kassen og Marlene Holm skal også have ros for en rigtig rigtig god kamp”, fortæller holdleder Klaus Hansen på vej hjem fra kampen i Aarhus.

Nu skal der point på kontoen i sæsonens sidste kamp, og der bør holdet kunne klare, når rækkens absolutte bundhold, Struer, gæster Dronning Ingrid Hallerne. B&O-byens damer har ikke fundet rytmen eller målet i denne sæson, hvor alle kampe er tabt og hvor det sjældent lykkes for holdet at score over 15 mål. Med et snit omkring de 20 scoringer pr. kamp bør Farsø således kører sejren, og dermed en forlængelse af tilværelsen i 2. division, sikkert i hus.

I herrernes 3. division vandt Løgstør på udebane med 28-23 over Aalborg KFUM, og mangler nu kun sæsonens sidste kamp, som spilles hjemme i Lanternen mod Hjørring, som ligger i puljens gode ende med mulighed for at komme til at spille oprykningskampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!