Tirsdag d. 4. august 2020 - �rgang 15

Farsø sluttede året med en sejr

09-12-2018

Håndbold: Blandede resultater for det vesthimmerlandske divisionshold.

Tekst: Per Lyngby

I den forløbne weekend blev der for de fleste holds vedkommende spillet sidste runde inden julepausen.

I herrernes 2. division sluttede Aars HK’s herrer en flot første halvsæson af med at besejre Lemvig med 30-19 på udebane. Dermed kan Aars-herrerne holde jul på en flot 3. plads.

Klubbens damer i 2. division har ligeledes haft en forrygende halvsæson, som blev rundet af med en remis på udebane mod VRI Risskov: 21-21 stod der, da den kamp sluttede. Også her er Aars med fremme i den bedste tredjedel af puljen.

Farsø KFUM HK’s damer har været mere presset i samme pulje, men sikrede sig dog søndag sæsonens tredje sejr, da bundholdet Struer blev besejret med sikre 22-10. Dermed holder Farsø nedrykningsstregen lidt på afstand.

I herrernes 3. division sluttede det med nederlag til både Løgstør og Aalestrup. Løgstør måtte på udebane se sig besejret med 25-22 af Hjørring, medens Aalestrup ligeledes på udebane tabte knebent med 23-24 tl Søndermarken. De to vesthimmerlandske hold ligger side om side i tabellen med 9 point for 10 kampe og med 4 point ned til holdene under nedrykningsstregen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!