Onsdag d. 15. juli 2020 - �rgang 15

Farsø tabte med æren i behold

02-03-2020

Håndbold: Skadesplaget hold tabte til århusiansk tophold.

Farsø KFUM HKs damer i 2. division var søndag en tur i det nordlige Aarhus, hvor puljens nr. 2 fra VRI ventede. Det var dog en noget decimeret trup, som drog afsted, da hele 5 spillere fra den normale trup var fraværende.

Farsø HK kommer hurtigt bagud med 0-2, og VRI får udbygget føringen til 5-10 med flere dumme boldtab samt overplaceringer af skud i Farsø HKs offensiv. De i dagens anledning blåklædte damer fra Farsø ville dog ikke meldes ud af kampen allerede, og kæmpede sig derfor flot tilbage til 9-11. Damerne måtte dog tage til takke med pausestillingen 9-13.

I starten af 2. halvleg gjorde damerne fra Farsø HK det ikke lettere at levere et comeback, da den dårlige start fra 1. halvleg gentog sig. Hurtigt er man bagud 10-15 og senere 11-19. Men igen viste holdet dog en fantastisk indstilling, og med gode dispositioner fra bænken kom man på 19-22 og senere 21-24 med mulighed for at komme på minus 2.

Det lykkedes dog aldrig fra Farsø HK at komme nærmere, og kampen ender med et nederlag på 22-25, hvor man er bagud fra start til slut med minimum 2-3 mål. Men samlet set en flot indsats af vesthimmerlændingene.

I dagens kamp var Christine Madsen, Mette-Louise Roed, Linette Søgaard, Anne Dalum og Signe Husum fraværende. Med fra 2. holdet var Michelle Nielsen, Camilla Nielsen og Line Pedersen.

På torsdag venter en endnu svære opgave - igen mod et hold fra Smilets By - mår ligaholdet Aarhus United gæster Dronning Ingrid Hallerne for at møde Farsø i pokalturneringen. Næste turneringskamp spilles på søndag som en hjemmekamp i Vester Hornum Hallen, hvor Ikast kommer på visit.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!