Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15
Karoline Thomsen ses her i en forsvarsaktion i kampen mod Aars. Søndag var hun skarp fra fløjen, da Farsø hjemme vandt med 23-20 over ASA Aarhus.

Farsø vandt i rodet kamp

27-10-2019

Håndbold: Damerne i 2. division ubesejret på hjemmebane i denne sæson.

Tekst & foto: Per Lyngby

Søndag bød Farsø KFUM HK’s damer i 2. division hjemme i Dronning Ingrid Hallerne oprykkerne fra ASA Aarhus op til dans. Havde det været “vild med dans”, var spillerne på de to hold nok blevet stemt hjem allerede inden pausen….

Et hav af tekniske fejl, forcerede afslutninger og dårlige afleveringer satte sit præg på kampens skønhedsniveau. Til gengæld var det spændende næsten til det sidste, da gæsterne konstant bed hjemmeholdet i haserne, uden dog på noget tidspunkt i kampen at være foran.

Efter en føring på 2-0 til Farsø kom gæsterne i gang, og de kom målmæssigt på lige ved 4-4 og 5-5, hvorefter Farsø igen trak fra og bragte sig foran med 10-7. Også denne gang kom ASA tilbage, og derfor var pauseføringen til Farsø på beskedne 11-10.

Det febrilske og til tider ubeslutsomme spil fortsatte efter pausen - gæsterne havde deres force i bagkæden, medens de i hele kampen kun scorede en enkelt gang fra fløjen. Hjemmeholdet havde i den forbindelse lidt flere strenge at spille på, og havde modsat gæsterne sværest ved at score fra distancen. Til gengæld viste Karoline Thomsen vejen fra fløjen, hvor hun med tre sikre scoringer var med til at give Farsø en føring på tre mål midt i halvlegen. Da Farsø med små 5 minutter igen kom foran med fire mål, var kampen reelt afgjort, og det sluttede da også med en sejr på 23-20.

Sejren bringer Farsø op på puljens andenplads, men der skal lidt mere snit over spillet på tirsdag, når der igen er hjemmekamp. Her får man besøg af endnu et Aarhus-hold, nemlig Skovbakken, som må formodes at være stærkere end ASA. Holdet ligger et enkelt point efter Farsø i tabellen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!