Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Farsøs damer er ustoppelige

07-10-2019

Håndbold: Med tre sejre på stribe topper de vesthimmerlandske damer nu 2. division.

Tekst: Per Lyngby

I sidste sæson kæmpede Farsø KFUM HK’s damer en hård kamp for at bevare eksistensen i 2. division. Først i sidste spillerunde blev de sidste og afgørende point kørt i hus.

I denne sæson er Farsø-damerne kommet anderledes flyvende fra start. Efter tre spillerunder har holdet maksimumpoint og topper dermed deres pulje i 2. division. Senest blev det til en hjemmesejr på 28-21 over VRI Aarhus, som ellers er regnet for at være et af de bedre hold i puljen.

“En dejlig start vi har fået. Vi spillede 45 gode minutter i dag, hvor vi bringer os i front med 4 mål fra start. Det  forspring holder vi faktisk, til der var spillet 20 minutter, hvor de kommer med i kampen. VRI er således foran med 13-12 ved halvleg, men vi kommer fint ud fra pausen og bringer os i front med 5 kasser. Det holder vi ved og bygger også på til sidst, så vi vinder 28-21. Vi står godt i vores forsvar og vores angrebsspil bliver bedre og bedre. Nu er der Aalborg HK på tirsdag, og dem har vi det altid svært imod”, siger holdleder Klaus Hansen.

Naboerne fra Aars havde anderledes godt fat i sidste sæson, men er til gengæld kommet skidt fra start i dette efterår. Søndag blev det til holdets tredje nederlag på stribe, da Holstebro hjemme i Gråkjær Arena vandt en sikker sejr på 33-26. Cifrene lyver dog lidt, for Aars var godt med langt hen i kampen.

“Vi spiller 47 rigtige gode minutter og er med til 22-22. Så løb de fra os til sidst. Men en fin indsats, som vi desværre ikke kunne følge til dørs.  Sofie Lassen blev topscorer med 7 mål, og trods en svær start er der en fin stemning i truppen”, beretter holdets træner Jannie Lynge Johansen.

Hos herrerne hentede Aars sæsonens anden sejr, da HRH Roslev blev besejret med 28-26 i egen hule. Dermed blander Aars sig i et tæt topfelt, hvor 5 hold deler andenpladsen med 4 point, medens topholdet har 5 point efter de tre første spillerunder.

I herrernes 3. division spillede Løgstør på udebane mod bundholdet Nøvling 2, som noget overraskende hentede sæsonens første point ved at besejre ellers ubesejrede Løgstør med 25-22.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!