Torsdag d. 4. juni 2020 - �rgang 15

Finaledeltagelse ved Danish Open i Kickboxing & K-1

27-01-2019

Farsø var i lørdags repræsenteret til Danish Open i Kickboxing & K-1 i Kedelhallen i Nordkraft i Aalborg.

Børn, unge og voksne kæmpere fra Danmark, Norge og Sverige indtog i lørdags Nordkraft for at kæmpe om de eftertragtede pokaler og medaljer og titlen som Danish Open Champion 2019. Det var første gang Himmerland Martial Arts Academy havde en deltager med i en Kickboxing/K-1 turnering.

Klubbens egen danmarksmester i Modereret Knock Down Karate, Patrick Trier Larsen, tog chancen og prøvede kræfter med K-1 titelkampene, og efter først runde i finalen måtte Patrick overgive sig til lægens dom og acceptere, at det "kun" blev til en flot sølvmedalje.

- Vi synes som forening, at det var et flot resultat, når man tager i betragtning at hans modstander var en meget erfaren og betalt kæmper, som kæmper på professionelt internationalt plan, og Patrick har kun få måneders træning i bagagen, siger Kim Trier Larsen fra Himmerland Martial Arts Academy.

Landsholdtræneren fra Dansk Kickboxing Forbund har udtaget Patrick til at være en del af det danske bruttolandshold sammensætning og har anbefalet, at han fremover deltager i FullContact Kickboxing med Lowkick, da han har nogle fantastiske spark, som følge af Kyokushin træning.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!