Tirsdag d. 4. august 2020 - �rgang 15

Flot slutspurt af Farsø-damer

27-10-2018

Håndbold: Tre mål på stribe i slutminutterne sikrede Farsø det ene point.

Tekst: Per Lyngby

Efter tre udekampe i træk, skulle Farsø KFUM HK's damer i 2. division lørdag for første gang spille på hjemmebane, hvor Viborg Søndermarken var på visit.

“Det er altid tæt mod Søndermarken, og det blev det igen. De kom af sted med fuld ild og bragte sig i front 2-0 inden vi nærmest havde set banen. Vi kom dog stille og rolig ind i kampen, men var hele tiden nede med 1-2 mål. Pausestillingen lød på 10-11. Anden halvleg er efter samme opskrift med at vi hænger efter. Vi kommer bagud 11-15, men formår at kæmpe os til minus en. Så smider vi bolden væk i 3 angreb, og med to et halvt minut igen, er vi bagud med 19-22. Så rammer vi de klart bedste 2,5 minutter fra vores side i dag og vinder dem 3-0 og kommer fra kampen med et kryds. Dermed et point til tavlen. Der er stor ros til vores keeper Christine Madsen og den unge Cecilie Søgaard, som bestemt er begyndt at finde rytmen i senior håndbold”, sagde holdleder Klaus Hansen efter den spændende kamp..

Torsdag aften spiller Farsø igen på hjemmebane, hvor topholdet Aalborg HK står på programmet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!