Tirsdag d. 17. juli 2018 - Årgang 13
Hornum IF er for første gang i klubbens historie at finde i serie 2, hvor det skal blive spændende at følge holdet i en pulje præget af mange lokalopgør.

Fodbolden ruller igen

09-08-2017

Ferien er ved at være slut - også for de vesthimmerlandske fodboldspillere, som atter skal til at snøre støvlerne og i kamp på grønsværen. Ikke mindst Hornums bedrifter bliver spændende at følge.

Tekst & foto: Per Lyngby

Jyllandsserien

Løgstør er tilbage i Jyllandsserien, hvor holdet skal møde mange klubber, som man tidligere har krydset klinger med: Brønderslev IF, Hjørring IF, Skjold Sæby, Gug, Nørresundby, Støvring og Aalborg Freja.

Næsten alle hold er de respektive klubbers førstehold - kun Hjørring IF er andethold, da klubben også har et hold i 1. division.

Løgstør lægger ud på hjemmebane tirsdag den 15. august, hvor Aalborg Freja kommer på visit.

Serie 2:

I serie 2 er der stor vesthimmerlandsk repræsentation med ikke mindre end 4 lokale klubber: Farsø-Ullits IK, IF Stjernen Gundersted, Kvik-Aalestrup samt nyoprykkerne fra Hornum. Desuden tæller puljen Arden IF, Nørager-Rørbæk, Storvorde-Sejlflod og oprykkerne fra Trekroner.

Allerede i første spillerunde er der lagt op til et spændende lokalopgør, når FUIK på tirsdag den 15. august  hjemmebane møder Hornum - hvornår det sidst er sket, fortaber sig i historiens tåger, men det ligger fast, at det er mere end 60 år siden.

De to andre lokale hold mødes også i første runde - det sker fredag den 11. august, hvor Kvik-Aalestrup tager imod Gundersted.

Serie 3:

Strandby og Aars er repræsenteret i serie 3, hvor sidstnævnte klub har 2 hold med - dog i hver sin pulje.

Aars 2 og Strandby er i samme pulje. Strandby indleder på udebane mod Sønderup-Suldrup på søndag. Samme dag spiller Aars 2 på hjemmebane mod Støvring.

Aars 1 er i en Viborg-præget pulje. Holdet skulle have indledt sæsonen søndag, men premierekampen mod Foulum er udsat.

Serie 4:

Der er mange lokale hold med i pulje 53, hvor der på lørdag spilles et interessant opgør i Hornum, hvor hjemmeholdet tager imod Vindblæs.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!