Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Fodboldspillerne på græs igen

31-01-2018

I denne tid bliver fodboldstøvlerne fundet frem fra gemmerne, pudset og gjort klar til den kommende sæson.

Tekst: Per Lyngby   Fotos: Løgstør IF

I den forløbne weekend var der standerhejsning i Løgstør og i ugen før var der opstart i Aars. I den kommende weekend er der en række andre klubber, som tager hul på træningen.

Sportslig ansvarlig i Løgstør IF, Keld Kronborg, kunne notere et flot fremmøde, da 30 spillere var mødt frem for at se klubflaget gå til tops og deltage i den første træning. Det sker under nye trænere for såvel første- som andetholdet.

Anders Overgaard skal styre tropperne på klubbens førstehold, som efter et katastrofal afslutning i efterårets sidste kamp måtte se en nedrykning i øjnene, da Hjørring scorede 2 mål i den absolutte slutfase. Derfor står den på bold i serie 1, når der tages hul på turneringen i april. Der er også ny træner til andetholdet, som spiller i serie 4. Her bliver Jan Pedersen, som får ansvaret.

Flere var forhindret i at være med ved standerhejsningen, så det ser lovende ud for LIF, som også kunne konstatere, at flere tidligere spillere og enkelte nye var dukket op til den første træning.

I Aars IK har man hentet den tidligere andetholdstræner i netop Løgstør, Allan Leander Mikkelsen, som afløser Jacob Dyrman på posten som træner for klubbens førstehold i serie 3.

I den kommende weekend er der standerhejsning i FUIK, Strandby, Kvik-Aalestrup og Gundersted.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!