Søndag d. 11. april 2021 - �rgang 16
Kvik-Aalestrup og Løgstør mødtes sidste år i pokalturneringen, hvor Kviks-Aalestrup vandt. I den let afkortede turnering sluttede begge hold som oprykkere, således at Løgstør i foråret spiller i jyllandsserien, medens Kvik-Aalestrup er at finde i serie 1.

Fodboldturnering i gang - uden tilskuere

27-03-2021

Fodbold: Sæsonen 2021 skydes i gang i den kommende tid - dog med en række restriktioner i forhold til corona.

Tekst & foto: Per Lyngby  

Genåbningen af Danmark er langsomt i gang. For fodboldspillerne var det første vigtige skridt, da forsamlingstallet i forbindelse med organiseret foreningsidræt blev sat op til 25. Dermed kunne der igen spilles træningskampe, dog under begrænsede forhold, da holdene ikke kunne anvende udskiftere, hvis der også skulle være to trænere og en dommer til stede.

Nu er det tilladt at samles 50 personer i forbindelse med organiseret idræt udendørs, og dermed har der kunnet afvikles træningskampe under normale vilkår, ligesom klubberne er klar til at gå i gang med turneringen. Det er dog ikke tilladt med tilskuere til kampene, og de respektive trænere kan som udgangspunkt heller ikke tage ud og se deres kommende modstandere i kamp.

Fra DBU Jylland opfordres der til, at spillerne møder op til kamp omklædte hjemmefra, dog kan omklædningsfaciliteter anvendes kortvarigt, men de kan ikke bruges til badning efter kampe. Desuden gælder det, at klubhuse fortsat skal holdes lukkede.

Trods disse restriktioner, og trods fraværet af tilskuere, er der ingen tvivl om, at de lokale fodboldspillere bare glæder sig til at komme i gang med turneringen og håber på, at den kan fuldføres her i foråret, modsat efteråret, hvor den blev suspenderet med en enkelt spillerunde tilbage.

Programmet for premieren ser i øjeblikket således ud, men der kan opstå ændringer:

Kvik-Aalestrup er første lokale hold i aktion, når de Skærtorsdag stiller op til udekamp i serie 1 mod Højslev. Samme dag spiller klubbens ene serie 4 hold på “hjemmebane” i Aars, hvor kunstgræsset ligger underlag til kampen mod Viborg B67. Ranum-Overlade-Vester Hornums oprykkere i serie 3 spiller ligeledes torsdag hjemme mod Sønderup/Suldrup.

Lørdag den 3. april er der lokalopgør i serie 4, hvor Strandby hjemme på Beachtown Arena tager imod FUIK. Mandag spiller Kvik-Aalestrup ude mod Skelund.

2. påskedag er der lokalbrag i serie 2, hvor Aars og FUIK tørner sammen på Sondrup Park i Aars. Samme dag spiller oprykkerne fra Hornum hjemme mod Skelund.

I herrernes jyllandsserie er Løgstørs første kamp programsat til lørdag den 10. april ude mod Aalborg Freja, medens Gundersted samme dag møder Hobro på udebane. Ugen efter er der dømt lokalbrag, når Gundersted gæster Løgstør Stadion.

Da tilskuere i første omgang ikke har adgang til stadions, vil vi naturligvis her på Lokaltindblik.dk forsøge at dække den vesthimmerlandske fodbold så bredt så muligt gennem kommentarer fra spiller, trænere og ledere i forbindelse med forårets kampe.

Og så ser vi, som alle andre, frem til mere normale tilstande - også på stadions.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!