Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15
Jan Kollerup Nielsen

Første medlem rundede 100 halvmarathonløb

09-07-2018

I lørdags blev der afholdt løbefest i Vester Hornum. Det var dagen, hvor den første af Vester Hornum Løbernes medlem løb sit halvmarathon nr. 100.

- Fra bestyrelsens side er vi meget glade for, at Jan Kollerup Nielsen valgte at løbe sit halvmarathon nr. 100 på hjemmebane. Kort efter at løbet var slået op, meldte Mette Nielsen fra Nørager, at hun også gerne vil løbe sit nr. 100 hos os på denne dag – så det blev dobbelt løbefest, fortæller Inge M. Jensen. formand for Vester Hornum Løberne

Selvom sommerferien i Danmark er startet, havde mange valgt at være med til fejringen af de to løbere. Der var 14 til start på marathon. 55 til start på ½ halvmarathon og 19 til start på rundeløb. Der blev løbet på en 5,3 km rute i Vester Hornum og omegn, en lidt kuperet, men meget lidt trafikeret rute. Den forholdsvis korte rute, som marathonløberne skulle løbe 8 gange, ½ marathonløberne 4 gang og rundeløberne 1, 2 eller 3 gange, gjorde løbet meget socialt. Om man løber hurtigt eller langsomt, vil man altid møde andre løbere på ruten, og for de fleste er det en god følelse at møde andre løbere undervejs.

Start/mål, som skulle passeres for hver runde, var ved Vester Hornum Hallen. Det var også her det velassorterede depot var – der var voldsomt brug for drikkevarer og især vand i det varme vejr, og netop på grund af varmen var der også opstillet væskedepot halvvejs. Ingelise og Lene, som var depotpassere, klarede i travl, men fin stil at servicere de mange svedende løbere.

Efter løbet var der mad til alle. Og der var selvfølgelig taler og overrækkelse af Klub 100 medalje og  -bevis til de to seje løbere, som nu er medlem af Klub 100 for halvmarathonløbere.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!