Søndag d. 9. august 2020 - �rgang 15
Efter en god start kom Aars til at halse bagefter Terndrup i slutfasen, og så blev det til efterårets første nederlag til kimbrerne.

Første nederlag til Aars

06-10-2019

Fodbold: Trods en føring ved halvleg måtte Aars se sig slået med 2-1 i Terndrup.

Af Per Lyngby

Aars IK’s fodboldherrer i serie 3 har været ret så suveræne resultatmæssigt i efteråret. Holdet har dog slingret lidt spillemæssigt og vundet flere kampe på mål i slutfasen. Lørdag fik holdet så lidt af sin egen medicin, da Terndrup med et mål i overtiden sikrede sig en sejr på 2-1 over rækkens tophold.

“Vi kommer ellers godt fra start, men det er som om, vi tror vi har vundet, efter vi kommer på 1-0. Vi stopper i alle tilfælde med at spille fodbold, og det bliver ikke bedre da Kasper Hyldal blive smidt ud med gult kort midt i første halvleg. Kampen vender først, da de får udlignet midt i anden halvleg, og så er vi uheldige at tabe kampen i de sidste sekunder”, siger træner Allan Leander Mikkelsen til Lokaltindblik.dk.

Trods nederlaget bevarer Aars førstepladsen i rækken hvor holdet nu ligger a point med Purhus, som man senere på sæsonen skal møde på udebane. Måske i en direkte duel om den oprykningsgivende førsteplads. Inden da venter der en hjemmekamp mod bundholdet Valsgaard.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!