Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Frustrerende nederlag for Aars

05-05-2019

Fodbold: Trods overvægt i spil og chancer, tabte Aars med 1-2 til Hersom-Bjerregrav

Tekst: Per Lyngby

Træner Allan Leander Mikkelsen havde svært ved at finde en grimasse, der kunne passe, efter at Aars lørdag havde tabte udekampen i serie 3 med 1-2 til Hersom-Bjerregrav.

“Fodbold kan være ubarmhjertigt. Vi sidder på alt spil, skaber et utal af chancer, samtidig med at vi holder modstanderen fra at komme frem til en eneste chance. Hvordan vi så kan tabe sådan en kamp, undrer jeg mig stadig over. Og jeg har ikke noget svar”, lød det efter kampen fra en frustreret Aars-træner.

Aars spiller en god første halvleg, hvor der bliver skabt chancer allerede fra første minut - uden at det dog lykkes at få bolden i nettet. Også efter pausen kommer Aars godt fra start og fortsætter den gode takter fra de første 45 minutter.

“Jonas Frederiksen bliver nedlagt i feltet, og det udløser et straffe til os, som Mathias Højsleth omsætter i mål og en fortjent føring til os. Efter scoringen sad vi stadig på alt spillet, og skabte stadig chancer. Bl.a. har Martin Trads et forsøg, der bliver reddet på stregen og Peter Nielsen har en afslutning på stolpen. Ud af ingenting laver vi et tvivlsomt frispark udenfor feltet, som køligt bliver lagt i kassen til 1-1. Selv om vi satser alt de sidste 10 minutter, skaber de stadig ingen chancen. Dog laver Frederik Nygaard endnu et tvivlsomt frispark, som de igen får fuld udbytte af scorer til sluresultatet 2-1”, fortæller Allan Leander Mikkelsen.

Nederlaget betyder, at Aars glider ned på 5. pladsen, og holdet er nu tættere på de pladser som giver nedrykning end dem, der giver oprykning. Næste lørdag skulle der dog være mulighed for point, når FUIK kommer på besøg. Gæsterne har kun hentet et enkelt point i foråret og er løbet ind i store nederlag i de seneste kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!