Lørdag d. 16. januar 2021 - �rgang 15

FUIK brændte chancerne og tabte igen

28-08-2020

Fodbold: Straffespark afgjorde kampen, da FUIK tabte til Tjele Vest Sport med 0-1.

Tekst & foto: Per Lyngby

Efter to nederlag på stribe skulle FUIK i serie 2 torsdag aften forsøge at komme på ret spor igen, da topholdet Tjele Vest gæstende Farsø Stadion.

I kampens indledning havde hjemmeholdets Jesper Christensen et hovedstød, som prellede af mod stolpen, og det var måske et varsel om, at tingene ikke ville gå hjemmeholdets vej denne aften. Jesper Christensen fik endnu en stor mulighed på en ripost, men han sendte bolden langt over mål. I stedet kom Tjele i front efter en halv times spil, da FUIK begik straffespark i en situation, hvor holdet ikke formåede at få bolden ud af egen forsvarszone. Målmand Niclas Finnerup havde hænderne på, men kunne ikke forhindre bolden i at fortsætte i mål.

I anden halvleg dominerede FUIK spillet fra start, medens Tjele var sporadisk farlige på omstillinger. Lasse Jensen havde en god mulighed, som strøg lige forbi, og Jesper Christensen måtte endnu en gang se stolpen stå i vejen for en afslutning.

Med en halv time igen blev gæsterne ramt af et direkte rødt kort, hvilket gav hjemmeholdet en god mulighed for at komme tilbage i kampen

Lasse Jensen og Jonas Sneftrup havde begge store muligheder alene med målmanden, men i begge dueller var det Tjele-keeperen som trak det længste strå.

På en heroisk fight og med en kampafgørende målmand, kunne Tjele Vest til slut juble over sejren, medens FUIK slukørede måtte forlade banen som tabere for tredje kamp i træk. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!