Mandag d. 25. marts 2019 - Årgang 14
Med to mål satte Kristoffer Nørgaard gang i FUIK, som fik vendt 0-1 til en sejr på 3-1 i hjemmekampen mod Aalborg KFUM.

FUIK fandt rytmen mod Aalborg KFUM

11-05-2018

Fodbold: Sæsonens bedste kamp af FUIK i serie 2.

Tekst & foto: Per Lyngby

Spillet har bestemt ikke været prangende fra FUIK's fodboldherrer i serie 2 i dette forår. Torsdag viste holdet dog noget af det fodbold, som træner Jens Bojer mener, og forventer, at de bør diske op med. Det skete i hjemmekampen mod Aalborg KFUM, hvor der ikke bare blev vist godt spil men også god moral, da man efter at have været bagud med 0-1 får sat tingene på plads i anden halvleg og med tre scoringer sikrede en sejr på 3-1.

"Ja, vi får vendt tingene. Jeg synes, vi producerer mange chancer kampen igennem, og vi spiller vel noget af det bedste fodbold i år. I begge halvlege er vi det hold, som er mest på bolden og med de største chancer. Vi udligner til 1-1 ved Kristoffer Nørgaard, som også bringer os på 2-1, inden Kristoffer Vorre runder af til 3-1.Vi chancer til mindst 3 mål mere i en kamp, hvor der blev ydet en god indsats og hvor vi ikke giver meget væk", lød det efter kampen fra træner Jens Bojer.

Allerede på søndag spiller holdet igen på hjemmebane. Denne gang mod St. Restrup, som man lige med i tabellen - så det bliver en kamp om, hvem der skal ligge i kølvandet på topholdet Gundersted inden anden turneringshalvdel går i gang.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!