Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

FUIK fandt vej til målet

20-09-2020

Fodbold: Vigtig sejr over puljens absolutte bundhold.

Tekst: Per Lyngby

I efterårets første kamp satte FUIK dumme point til mod Bælum-Solbjerg, da man formøblede en 2-0 føring væk i kampens slutfase og måtte nøjes med uafgjort.

Søndag aften var der så returopgør i Farsø, hvor kunstgræsbanen lagde underlagde til en gyser, hvor FUIK med et nederlag ville hænge fast i bunden, medens en sejr kunne bringe holdet op i kontakt med midterfeltet i den jævnbyrdige pulje.

Lasse Jensen sørgede for et føring på 1-0 til hjemmeholdet ved pausen efter en lige første halvleg, hvor gæsterne i perioder pressede FUIK langt tilbage på banen.

Efter pausen måtte Lasse Jensen udgå med en skade, og i hans sted kom Jonas Sneftrup på banen. Det skulle vise sig at blive afgørende, for den hurtige og driblestærke spiller var en afgørende faktor, da hjemmeholdet tak fra. Først blev det 2-0 efter en indøvet hjørnesparksdetalje, hvor det lykkedes at fiksere Bælums forsvar, så Kristoffer Vorre kunne sende  bolden i nettet. Kort efter drev Jonas Sneftrup gæk med modstanderne i venstresiden, hvorefter han fra baglinjen lagde bolden tilbage til Mikkel Tejlgaard, som havde let ved at score til 3-0. Kort før tid fik Bælum reduceret til 1-3 efter en dårlig clearing i FUIK-forsvaret, men minuttet efter stod det 4-1, da Jonas Sneftrup opsnappede bolden og spillede Tobias Finnerup fri til scoring.

Med sejren rykker FUIK op på 6. pladsen med Vaarst-Fjellerad og Bælum-Solbjerg under sig på de to nederste pladser.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!