Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

FUIK fik revanche i Aars

10-10-2020

Fodbold: Med en sejr i lokalbraget torsdag aften bevægede FUIK sig fra bund til top i puljen.

Tekst: Per Lyngby

I efterårets første opgør mellem FUIK og Aars måtte FUIK se en 2-0 føring ændret til et nederlag på 2-3, da de to hold mødtes i Farsø.

Torsdag aften var der revanchematch på Sondrup Parks kunstgræs, og her stod der lang mere end blot håneretten på spil. Puljen er simpelthen så jævnbyrdig, at forskellen på sejr og nederlag meget vel også kan være forskellen på, om man er i toppen eller i bunden.

FUIK lå forud for kampen som tredjesidst, men med en smal og hårdt tilkæmpet sejr på 1-0 fik holdet bevæget sig op i top 3 med Aars lige efter med 1 point færre.

Aftenkampen på kunstgræsset blev en tæt affære, hvor det var tydeligt, at der var meget på spil, og måske havde en pointdeling været retfærdig. Det mente Aars-træner Morten Freundlich, som i øjeblikket mangler en mand, som kan score mål:

“Jeg syntes helt sikkert at vi havde fortjent at få det ene point, men sådan går det ikke altid i fodbold”, lød det lakonisk fra Freundlich efter nederlaget - det andet i træk, og anden kamp i rap uden scoringer. Det skal der helt sikkert ændres på, ellers kan holdet hurtigt komme ned på de lidt mere kedelige pladser i tabellen.

FUIK-træner Jens Bojer var på linje med sin kollega:

“Jeg synes, det var en meget lige kamp, hvor vi især i anden halvleg overlod alt spillet til dem.

 Vi havde stor fokus på at holde vores føring hjem trods et stort bombardementet det sidste kvarter, men jeg glad for sejren, mega glad da”, sagde Jens Bojer umiddelbart efter kampen.

Det enlige mål blev scoret af Jesper Kristensen allerede efter 5 minutters spil.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!