Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

FUIK fik revanche i premieren

31-03-2019

Fodbold: Møldrup blev sendt hjem med nederlag og rødt kort.

Tekst: Per Lyngby

I efteråret stak Møldrup et kæp i hjulet på FUIK's oprykningsdrømme i serie 2, da holdet vandt på hjemmebane. Lørdag stod de to mandskaber så igen overfor hinanden, denne gang på kunstgræsset i Farsø, hvor Jens Bojers unge tropper havde et og andet at revanchere.

Hjemmeholdet virkede da også topmotiverede, og sikrede sig en sejr på 3-0 efter 1-0 ved pausen. Kristoffer Vorre og Lasse Jensen med 2 sørgede for scoringerne, som gav FUIK en perfekt start på sæsonen.

"Det var en fortjent sejr, som der ikke var den store tvivl om. Vi havde godt fat i dem, og de løber i anden halvleg ind i et rødt kort til en af deres bærende spillere", sagde Jens Bojer til Lokaltindblik efter kampen.

Allerede på lørdag er der lagt op til et meget interessant opgør, når FUIK på udebane møder LKB-Gistrup, som sammen med FUIK kæmpede hårdt om oprykningspladsen i efteråret, hvor det dog var Storvorde-Sejflod, som til sidst nappede pladsen i serie 1.

Det nyoprykkede andethold i serie 3 spillede fredag aften hjemme mod Hersom-Bjerregrav. Den kamp sluttede 2-2, efter at FUIK to gange havde været bagud.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!