Lørdag d. 16. januar 2021 - �rgang 15

FUIK hentede den første sejr

14-08-2020

Fodbold: Rutinerede kræfter sørgede for de afgørende scoringer i 3-1 sejr.

Tekst: Per Lyngby

Efter uafgjort i sæsonpremieren, skulle FUIK’s fodboldherrer i serie 2 torsdag aften forsøge at hente efterårets første sejr, da Foulum gæstede Farsø Stadion.

På et solbeskinnet stadion med mange tilskuere var det også hjemmeholdet, som førte taktstokken i første halvleg, hvor gæsterne ikke kom til de store muligheder. Det gjorde FUIK til gengæld, og det var derfor ganske fortjent, at holdet kunne gå til pausen med en føring på 1-0 - målet scoret af unge Jonas Sneftrup.

Efter pause-theen vendte kampbilledet - ikke mindst fordi hjemmeholdet lavede dumme fejl, som i flere tilfælde var ved at lukke gæsterne ind i kampen. Heldigvis for FUIK var Foulums angribere ikke skarpe i feltet, hvor store muligheder blev sendt forbi mål. Midt i halvlegen var FUIK tæt på at udbygge føringen, da Lasse Jensen slap fri midt for mål - efter at træk til venstre fik han afsluttet, men bolden ramte stolpen og gik til målspark. Umiddelbart efter lod dommeren spillerne få en vædskepause, og her fik træner Jens Bojer åbenbart ikke stoppet fejlene i forsvaret, for kort efter begik målmand Niclas Finnerup et klodset straffespark, som han efterfølgende ikke kunne forhindre i at blive omsat i en udligning til 1-1.

Det lykkedes for FUIK at komme tilbage i kampen, da rutinerede Lasse Jensen med et kvarter igen udnyttede en fejl i Foulumforsvaret til at bringe sit hold foran igen, og det var endnu en af de rutinerede, som cementerede sejren, da Kristoffer Nørgaard med 5 minutter igen scorede til 3-1 på hovedstød efter et hjørnespark.

Allerede på tirsdag spiller FUIK igen, når der er lokalopgør mod Nørager på udebane.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!