Søndag d. 9. august 2020 - �rgang 15

FUIK lukkede ned for Hornum

06-10-2019

Fodbold: Lokalopgøret blev ikke den ventede herredyst - FUIK vandt med 4-0.

Tekst: Per Lyngby

Der var på forhånd lagt op til lidt af en herredyst på Hornum Stadion lørdag eftermiddag, hvor FUIK kom på besøg hos et hjemmehold, som på det seneste har haft godt gang i målmaskinen.

Den maskine fik træner Jens Bojer og hans mandskab slukket og demonteret ganske eftertrykkeligt, da FUIK kunne drage hjem med en sikker sejr på 4-0 efter en føring på 1-0 ved pausen.

“Vi var bedste hold i dagens kamp. Vi får lukket godt ned for deres omstillinger. I pausen får vi lige rettet de sidste ting til, som giver pote, så i anden halvleg får vi godt fat i dem”, fortæller Jens Bojer, som også er tilfreds med, at hans hold holder modstanderne fra at score for anden kamp i træk.

I Hornum anerkender man også gæsternes sejr:

“Ja, vi klumrede i det på nogle afgørende tidspunkter, f.eks med en gigant brøler ved målet til 0-2 kort inde i anden halvleg. FUIK var skarpe til at straffe vores fejl og vandt derfor fortjent”, siger formand Johnny Nielsen.

FUIK’s mål blev scoret af Kristoffer Vorre og Lasse Jensen, som med hver 2 scoringer delte målhøsten imellem sig.

Med sejren snuser FUIK de to hold i toppen lige i nakken, og da man skal møde begge disse hold i slutfasen, kan meget ske. I øvrigt har FUIK fordel af hjemmebane i 3 af de resterende 4 kampe i efteråret, hvor det i den kommende weekend gælder lokalopgør mod Nørager-Rørbæk på Farsø Stadion.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!