Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15
Christian Kurinow er flyvende efter at have bragt FUIK foran med 1-0 kort før pausen.

FUIK sejrede i bidende blæst

13-04-2019

Fodbold: Med en hjemmesejr over Sønderup-Suldrup er FUIK på førstepladsen.

Tekst & foto: Per Lyngby

Vinden vandt over forårssolen, da FUIK hjemme på kunstgræsset i Farsø tog imod Sønderup-Suldrup i en kamp, som blev afviklet uden linjedommere. Ganske usædvanligt for en kamp i serie 2, men kampens opmand klarede opgaven glimrende alene.

En bidende vind på langs af banen gjorde det ikke blot til en kold fornøjelse for de fremmødte tilskuere - det førte også til en del tilfældigt spil og enkelte farlige situationer, hvor clearinger nærmest havnede, hvor de kom fra, når bolden kom op i vinden. En jævnbyrdig første halvleg, hvor FUIK havde vinden i ryggen, så ud til at skulle ende uden scoringer - indtil Christian Kurinow kort før pausen opsnappede en løs bold og afsluttede fladt udenfor målmandens rækkevidde. 1-0 til hjemmeholdet og en kold spand vand i hovedet på gæsterne.

I anden halvleg blev det også 2-0, da Kristoffer Nørgaards flade frispark tilfældigt landede for fødderne af Sebastian Poulsen, som midt for mål fik drejet rundt og sendt bolden i nettet. Der kom dog hurtig ny spænding ind i kampen, da Sønderup-Suldrup reducerede på det efterfølgende angreb, hvor et indlæg fra højre havnede hos en angriber, som fik afsluttet og scoret. Trods scoringen fik gæsterne ikke for alvor lagt pres på FUIK, bl.a. som følge af, at de i en periode var i undertal i 10 minutter efter et gult kort. FUIK spillede ganske fornuftigt med vinden imod sig. Det blev også til en god mulighed til Christoffer Vorre, som slap fri i højre side og fik afsluttet, men desværre for ham prellede bolden af på stolpen og riposten kom der ikke noget ud af. Mod kampens slutning begyndte gæsterne alligevel at intensivere presset med masser af bolde ind i feltet, hvor der var ved at opstå et par løse chancer - den største af dem fik Nicklas Finnerup afværget flot, og dermed red hjemmeholdet stormen af sig og kunne juble over 3 vigtige point, som holder dem inde i topstriden.

Torsdag spiller FUIK på udebane mod St. Restrup, som forud for kampen er 3 point efter FUIK i tabellen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!