Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

FUIK slog Strandby

05-10-2020

Fodbold: Aars og Vindblæs ligner oprykkere fra de to lokale puljer i serie 4.

Tekst: Per Lyngby

Med en sikker sejr på 6-1 i udekampen mod Haverslev ligner Aars IK's andethold i serie 4 efterhånden et hold, som agter at spille i serie 3 til foråret.

Strandby lå længe på puljens andenplads, som nu er overtaget af Viborg Søndermarken, efter at Strandby lørdag tabte med 0-2 i lokalopgør mod FUIK på Farsø Stadion.

I den anden pulje tabte Ranum-Overlade-Vester Hornum lokalopgøret med 0-3 mod Løgstør, og tabte samtidig vigtig terræn i bestræbelserne på at holde snor i Vindblæs, som mere og mere ligner en direkte oprykker fra puljen.

Vindblæs fik ikke meget sved på panden i deres skrivebordssejr over Gundersted, og ligger dermed 3 point foran naboerne, endda men kamp færre. På lørdag kan holdet tage et kæmpeskridt mod oprykning, hvis de kan besejre Ranum-Overlade-Vester Hornum i et spændende lokalbrag på stadion i Ranum. Da de to hold mødtes i første runde, vandt Vindblæs en kneben sejr på 1-0.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!