Søndag d. 27. september 2020 - �rgang 15
Christian Kurinow scorede til 1-3 på straffespark for FUIK, som tabte udekampen i Møldrup.

FUIK snublede i Møldrup

07-10-2018

Fodbold: Fortættet spænding i toppen af serie 2 efter nederlag til topholdet.

Tekst & foto: Per Lyngby

FUIK's fodboldherrer har haft marginalerne med sig i efteråret, hvor holdet indtil lørdag var ubesejret og solidt plantet på førstepladsen i serie 2.

Ingen af de to dele, er længere gældende. For med et nederlag på 1-3 på udebane mod Møldrup-Tostrup blev FUIK overhalet af Storvorde-Sejlflod, som besætter førstepladsen med 1 point mere end FUIK, som dog har en kamp på hånden.

“Ja, det var meget skidt i en defensivt meget uinspireret indsats. Offensivt har vi vel 5 kæmpe chancer, inden der er spillet 25 minutter. Chancer fra mellem 1 og 3 meter fra mållinien, og som ikke puttes ind. Det er simpelthen ikke godt nok.”, siger træner Jens Bojer, der betegner kampen, som en dårlig dag på kontoret.

Træneren peger på, at den helt store forskel var, at der blev vundet alt for få dueller af FUIK-spillerne, som øjensynlig havde undervurderet dagens modstander.

“Vi er et ungt hold, som skal lære vigtigheden af, at aftaler skal holdes. Ydermere er det også vigtigt, at gøre tingene færdige”, fastslår Jens Bojer med henvisning til de mange misbrugte chancer.

Hjemmeholdet bragte sig foran 1-0 midt i første halvleg og udbyggede føringen midt i anden halvleg. Det blev også 3-0 med 10 minutter igen, inden Christian Kurinow pyntede på resultatet for FUIK med reduceringen til 1-3 på straffespark i slutminutterne.

På lørdag spiller FUIK hjemme mod Sønderup-Suldrup, og om 14 dage får man besøg af Storvorde-Sejlflod.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!