Mandag d. 1. juni 2020 - �rgang 15

FUIK snublede på hjemmebane

26-10-2019

Fodbold: Der stod en oprykningsmulighed på spil, da St. Restrup var på besøg i Farsø.

Tekst: Per Lyngby

Med en sejr hjemme over St. Restrup kunne FUIK lørdag sikre sig som minimum at skulle ud i play-off om en plads i serie 1.

Den mulighed forspildte Jens Bojers tropper dog ganske effektivt, da det blev til et nederlag på 1-4, og selv om muligheden for play-off stadig er til stede, er det vist kun i teorien. Det vil kræve, at FUIK vinder deres hjemmekamp mod Randers Freja, medens allerede nedrykkede Hornum skal drage til St- Restrup og vinde.

“Nej, vi var der ikke i dag. Og så kan man ikke forvente at vinde en topkamp. Jeg er mega skuffet over, at vi ikke er mere klar til sådan en kamp. Omvendt kan det jo heller ikke være uheld sæson på sæson, at slutte lige udenfor. Vi skal ikke parkere noget på bane, dommere eller modstander. Der skal kigges indad - både hvad angår de taktiske dispositioner og spillernes præstation”, fastslår træner Jens Bojer.

FUIK var måske uheldige ved et par af målene, men træneren er mest skuffet over, at det taktiske oplæg ikke blev fulgt inde på banen, hvor St. Restrup var bedre på dagen og investerede mere end hjemmeholdet.

“Tillykke med play-off kampene til dem, jeg tror ikke de taber den  sidste og har svært ved at tro, vi kan sætte os op til den sidste kamp, når vi ikke kunne i den, vi lige har spillet. Vi vil selvfølgelig spille efter en sejr. Vi må forsøge at samle os på bedste vis, dog er der en del at samle op på. Det er  som om, at når det gælder, får vi gummiben og bliver nervøse. En ting er sikkert, vi skal have kigget hinanden i øjnene og afstemt tilfredshedsbarometeret”, slutter en lettere frustreret træner.

Efter lørdagens kampe ligger det fast, at Hornbæk snupper den direkte oprykning og efterlader FUIK og St. Restrup om at kæmpe om muligheden for at komme med op.

Play-off indebærer, at et hold først skal møde en 2’er fra en anden serie 2  pulje. Vinderen af dette opgør skal så ud i en afgørende kamp mod et af de nederst placerede hold fra serie 1.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!