Mandag d. 1. juni 2020 - �rgang 15

FUIK stryger op på andenpladsen

18-05-2019

Fodbold: Der er tæt kamp om oprykningspladserne i serie 2.

Tekst: Per Lyngby

I efteråret satte Møldrup-Tostrup en kæp i hjulet på FUIK’s oprykningsdrømme i serie 2, da de vandt hjemme i Møldrup.

Med den kendsgerning i baghovedet sendte træner Jens Bojer lørdag sit hold på banen i Møldrup, hvor en sejr var påkrævet, hvis man ville holde trit med Skalborg og LKB-Gistrup i toppen af puljen. Og holdet fik sin revanche - og den krævede sejr - da det blev 4-0 efter 0-0 ved pausen.

“Ja, det blev en lige første halvleg, og jeg måtte ridse tingene op i halvlegen omkring at skærpe aftalerne. Der gik så også kun et minut af anden halvleg, før vi kom foran på et af vores fokuspunkter. Det gav os et boost, og vi scorede igen efter 53 minutters spil. Det knækkede dem og gav os det ekstra energi til at fortsætte”, fortæller Jens Bojer til Lokaltindblik.dk.

Kristoffer Vorre scorede 3 mål og Kristoffer Nørgaard 1 i sejren, som FUIK-træneren betegner som fortjent. De 3 point sender FUIK op på andenpladsen med 3 point op til LKB-Gistrup på førstepladsen. Begge de øvrige tophold skal til Farsø i anden turneringsrunde, så alt i alt ser det fornuftigt ud for det vesthimmerlandske mandskab.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!