Søndag d. 16. maj 2021 - �rgang 16

FUIK tabte til bundhold

24-10-2020

Fodbold: Nederlag til Vaarst-Fjellerad får næppe nogen betydning

Tekst & foto: Per Lyngby

Umiddelbart lignede det en forholdsvis let dag på kontoret, da FUIK’s fodboldherrer i serie 2 lørdag eftermiddag skulle forsøge at hente sig 3 point og dermed definitivt sikre sig forbliven i rækken. Modstanderen var nemlig rækkens bundhold fra Vaarst-Fjellerad, som ikke havde så meget at spille for, da de allerede var rykket ned.

Men gæsterne gik uimponeret til sagen, og da de efter et kvarters spil bragte sig foran med 1-0, da en angriber slap fri i venstre side, lugtede de sejr. FUIK dominerede dog spillet i resten af halvlegen og havde flere gode gennembrud på fløjene, som burde have kastet mere af sig, end de gjorde. Det blev til et par gode skud og et enkelt forsøg, som ramte overliggeren.

Efter pausen formåede hjemmeholdet ikke for alvor at presse et velorganiseret og heroisk fightende Vaarst-hold, som til gengæld fik flere gode muligheder på kontrastød - et enkelt af dem prellede af på overliggeren. FUIK fik dog udlignet, men en noget usikker dommer fløjtede af umiddelbart inden, hvor han i stedet burde have ladet fordelsreglen gælde og lade FUIK gøre situationen færdig, inden han tildelte dem et frispark, som der ikke kom noget ud af.

Nederlaget betyder, at FUIK ligger som nummer 5, da Foulum med uafgjort i deres kamp strøg forbi FUIK i tabellen. Til gengæld spillede Aars også uafgjort i deres kamp og slutter dermed på den sjetteplads, som under normale omstændigheder ville betyde play off om at undgå nedrykning. Det kommer dog næppe til at blive tilfældet i dette efterår, hvor corna reelt har afsluttet sæsonen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!