Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

FUIK vandt dramatisk kamp

23-06-2019

Fodbold: Med en sejr på 2-1 sendte FUIK gæsterne hjem med en nedrykning i bagagen.

Tekst: Per Lyngby

Der stod kun æren på spil for FUIK, som inden sidste spillerunde var sikre på endnu en sæson i serie 2. For gæsterne var kampen noget vigtigere, da de med et nederlag ville være sikre på at skulle spille i serie 3 til efteråret.

Det blev til hjemmesejr og nedrykning til Tjele Vest Sport, som kæmpede så hårdt, at det hele sluttede lettere kaotisk på Farsø Stadion.

“Ja, vi kører den hjem og sender dem i serie 3. Vi starter lidt nervøst og usammenhængende med bolden. Dette resulterer i, at vi kommer bagud efter et kvarters spil. Det var en situation, hvor spillerne appellerede for frispark, som ikke blev dømt og de kom derfor på bagkant. Derefter er det ligesom at vi finder de aftaler frem, som vi snakkede om inden kampen. Her var vi gode med bolden, bevægelsen og modet var der tillige til at turde spille. Vi fik lov til at gå til makronerne, dette passede egentlig begge hold fint. Christian Andreasen bliver spillet igennem, og der blev begået straffe som Christian Kurinow omsætter i mål. Vi får rettet små ting i pausen, som kommer os tilgode i anden halvleg. En halvleg, hvor vi via enkelt spil har bolden meget. De kommer stadig med stor fysik og lange bolde, som vi heldigvis får lukket ned. Rene Hansen bliver fundet midt på modstanderens banehalvdel af Tobias Finnerup, og så tager han den direkte vej mod mål og bringer os foran. Så bliver der tumult de sidste 5 minutter med to røde og to gule kort til TVS. De skulle bruge uafgjort for at komme i Play-off, så klart der var meget på spil for dem”, fortæller FUIK-træner Jens Bojer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!