Søndag d. 9. august 2020 - �rgang 15

FUIK vandt i Tjele

12-05-2019

Fodbold: Med en sejr på 3-2 hænger holdet på i toppen af serie 2.

Tekst: Per Lyngby

Fredag aften spillede FUIK på udebane mod Tjele Vest Sport. En vigtig kamp, hvor FUIK med en sejr kunne holde fast i toppen af rækken og samtidig holde hjemmeholdet væk fra netop det felt. Missionen lykkedes for Jens Bojers mandskab, som efter en føring på 2-0 ved pausen hentede en kneben sejr på 3-2.

“Ja, det var en god sejr. Vi styrede begivenhederne i første halvleg og var også foran 2-0 på mål af Lasse Jensen og René Hansen. Desuden havde vi et par store chancer, som blev brændt. Efter 55 minutters spil valgte Tjele så at spille med 4 mand på toppen og servede konsekvent bolde enten til duel med vores bagkæde eller i bagrum til løbeduel. Det gav lidt uro, og vi fik ikke ordentligt kommunikeret med hinanden, hvilket gav nogle chancer til dem. Det var også på en af dem de scorede, fordi vi tog for let på det og ikke var rettidig i vores handling. Det første mål de får klarer Mads Hansen flot, men det giver en ripost, som vi ikke får sparket væk. Vi havde halvlegen igennem fine omstillingsmuligheder, uden vi traf den rigtige beslutning. Vi blev for bange for at afslutte og ville drible bolden over stregen eller spille bolden. To minutter efter deres udligning får Lasse Jensen dog bolden i kassen og vi er foran igen. En meget lige kamp, hvor der var gang i tingene, og resultatet kunne have været til den anden side” erkender Jens Bojer.

I næste runde spiller FUIK på udebane mod Møldrup-Tostrup.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!