Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15
Mikkel K. Pedersen reducerede til 1-2 mod FUIK.

FUIK vandt lokalopgør

15-06-2019

Fodbold: Med en sejr på 2-1 i Hornum er FUIK fri af nedrykning, medens Hornum skal kæmpe for at undgå at rykke ned.

Tekst & foto: Per Lyngby

Det har knebet gevaldigt for FUIK med at finde vej til netmaskerne i de seneste kampe, medens Hornum senest viste stor træfsikkerhed i hjemmesejren over St. Restrup.

Alt stod derfor åbent, forud for det vesthimmerlandske lokalopgør i serie 2 på Hornum Stadion lørdag eftermiddag. Kampen var også en direkte duel om rækkens tredjeplads, som FUIK havde sat sig på inden kampen.

Med to mål før pausen viste gæsterne den skarphed, som træner Jens Bojer har efterlyst, og selv om hjemmeholdet var godt med spillemæssigt, kunne der ikke indvendes noget mod gæsternes pauseføring

I anden halvleg havde FUIK god kontrol over kampen, men en reducering af Mikkel K Pedersen 5 minutter før tid skabte fornyet spænding i slutfasen.

“Ja, vi er rimelig med hele vejen igennem - gæsterne var dog skarpere på deres muligheder, end vi var på vores. FUIK er i kontrol indtil reduceringen, og det blev lidt spændende til sidst, men de kørte den hjem. Med til historien hører, at vi på dagen var slemt afbudsramt - og det kunne ses”, erkende HIF-formand Johnny Nielsen.

FUIK’s målscorere var Lasse Jensen og Rene Hansen, to af de rutinerede kræfter, medens unge Simon Gedsted Hansen trak et rødt kort i den hektiske slutfase.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!