Tirsdag d. 10. december 2019 - �rgang 14

Gæstfrie værter blev tromlet

02-05-2018

Håndbold: Gæsterne fra FC Midtjylland viste ingen nåde i storsejr.

Tekst: Per Lyngby

Kulissen var i orden, da Aars Håndboldklubs damer tirsdag aften tog imod FC Midtjylland med en stjerneparade af landsholdsspillere fra flere forskellige nationer. Opgøret var en kamp i pokalturneringen.

Gæsterne startede da også med hele kavaleriet inde, og dermed blev styrkeforholdet mellem landets bedste og toppen af landets fjerdebedste hurtigt tydeligt. Herefter kunne midtjyderne lade de unge spillere komme til fadet, og de gjorde det også godt - så godt, at kampen endte med en knusende sejr på 39-15 til FC Midtjylland, som følte sig godt modtaget i det vesthimmerlandske:

“Det var en rigtig fin oplevelse med gode faciliteter og flot fremmøde på tilskuerbænkene. Vi håber, vi var med til at give Aars HK en god oplevelse”, hed det efterfølgende på klubbens hjemmeside.

FC Midtjyllands Helene Fauske og Emma Friis scorede tilsammen lige så mange mål, som hele Aars-holdet formåede at score i alt. Det fortæller noget om den ulige kamp, som Aars var havnet i.

På søndag skal det gerne blive noget mere jævnbyrdigt, når Aars spiller sæsonens sidste - og vigtigste - kamp. Her gælder det anden oprykningskamp mod Silkeborg-Voel. Efter uafgjort i den første kamp i Aars, skal Aars formentlig vinde for at komme i 2. division.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!