Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15
Aars HK's damer hentede den første sejr i 2019 da Struer blev slået stort.

God håndbolduge i Vesthimmerland

28-01-2019

Håndbold: Aars-damer igen på sejrskurs og Løgstør slog tophold

Tekst & foto: Per Lyngby

I de seneste uger er Danmark på det nærmeste gået håndboldamok - kulminerende med at det danske herrelandshold søndag sikrede sig VM-guldet. I øvrigt med den tidligere Team Vesthimmerland spiller Simon Hald blandt spillerne, som efterfølgende kunne bide i guldmedaljerne foran et begejstret publikum.

De lokale hold har måske stået lidt i skyggen af disse begivenheder, men i den forløbne uge har flere af de vesthimmerlandske divisionshold været i aktion - de fleste med succes.

Aars HK's herrer i 2. division tabte ganske vist til topholdet Mors-Thy med 29-23, men fulgte så op med en hjemmesejr på 25-22 over HEI-Skæring søndag eftermiddag. Næste søndag spiller Aars ude mod HRH-Roslev. Men en sejr her kan Aars bevare kontakten til toppen af rækken.

I damernes 2. division hentede Aars sin første sejr i 2019, da det på hjemmebane blev 32-23 over bundholdet Struer. Nu venter der en længere pause indtil den 24. februar, hvor Aars på hjemmebane møder topholdet Sæby, som kun har tabt en kamp i denne sæson - og det var til Aars.

I herrernes 3. division er Løgstør HK leveringsdygtig i svingende resultater. Efter det overraskende nederlag til rækkens bundhold, rejste muslingebyens håndboldherrer sig i kampen mod tophold Aalborg HK, som hjemme i Lanternen blev slået med 27-21. Aalestrup har spillet to kampe i den forløbne uge, det blev først til en sejr på 32-20 over Aalborg KFUM og derefter et klart nederlag på 14-33 i udekampen mod topholdet fra Tvis.

De to vesthimmerlandske hold ligger placeret side om side med hver 11 point og et pænt hul på 4 point ned til holdene under nedrykningsstregen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!