Søndag d. 5. april 2020 - �rgang 15

God håndboldweekend

13-01-2020

Håndbold: Aars og Aalestrup leger fortsat med i toppen, og Løgstør nærmer sig top 3.

Tekst: Per Lyngby 

Resultatmæssigt blev det en givtig weekend for de vesthimmerlandske divisionshold på herresiden.

Aars HK’s herrer i 2. division holder snoren stram til førerholdet Frederikshavn. Med en sejr på 31-29 over Hammel hjemme i Aars er kimbrerne fortsat blot 2 point efter topholdet. Kan Aars fortsætte stilen, er der lagt op til et vaskeægte oprykningsbrag, når Frederikshavn kommer til Aars i begyndelsen af marts.

Der var også tale om en slags topopgør, da Aalestrup i 3. division havde besøg af Hjallerup, som dog inden kampen var 5 point efter knaberbyens håndboldhelte. Det forspring har Aalestrup stadig, da kampen sluttede 24-24 - dermed spillede de to hold lige op for anden gang i denne sæson, hvor Aalestrup endnu ikke har tabt en turneringskamp.

Løgstør, som ligeledes spiller i 3. division, er nu blot ét point fra tredjepladsen og 2 point fra andenpladsen. Det er en kendsgerning, efter at holdet på hjemmebane besejrede Nordthy med 30-26.

I damernes 3. division er der knap så meget at glæde sig over for Blære-Hornum, som tabte på udebane med 30-19 til Valsgård og fortsat ikke har fået point i sæsonens første 11 kampe.

Aars HK’s damer spiller tirsdag aften i 2. division hjemme mod ASA fra Århus.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!