Onsdag d. 19. september 2018 - Årgang 13
Gundersted er stadig med helt fremme, selv om det lørdag blev til lidt af en snitter med 1-5 i Storvorde.

Gundersted-blackout kostede dyrt

07-10-2017

Fodbold: Topholdet havde tingene under kontrol, men fatale 10 minutter førte til kollaps.

Fodbold: Topholdet havde tingene under kontrol, men fatale 10 minutter førte til kollaps.

Tekst & foto: Per Lyngby

Lørdag skulle Gundersted forsøge at holde fast i puljens førsteplads, da de på udebane mødte Storvorde-Sejlflod. Det forsøg mislykkedes, da topholdet blev sendt hjem med et sviende nederlag på 1-5. Og det endda efter, at Gundersted havde ført med 1-0 ved pausen.

“Vi startede ellers rigtig fint, var i god kontrol og gav ikke noget bagude. Offensivt fik vi arbejdet os ind kampen og kom til flere chancer. Et frisparksmål af Kasper Haldrup gav os en fortjent føring på 1-0 ved pausen”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen til Lokaltindblik.dk.

Anden halvleg startede også med Gundersted som det dominerende og bedste hold. Holdet var god i omstillinger og måtte bl.a. se et forsøg prelle af på træværket. Et blackout på 10 minutter vendte kampen på hovedet. Storvorde-Sejlflod scorede 3 mål ud af nærmest ingenting.

“Ja, vi var passive i såvel forsvars- som målmandsspil, og så var det op ad bakke. Vi pressede på for at komme tilbage, men de lukkede og slukkede kampen med yderligere to scoringer til resultatet 5-1. I sandhed en grim oplevelse”, lyder det fra Gundersted-forsvareren.

Nederlaget betyder, at Kvik-Aalestrup overtager førstepladsen, som FUIK også har indenfor rækkevidde.

Meget tyder på, at oprykningsbilletterne til serie 1 skal fordeles mellem en af de tre vesthimmerlandske klubber, som netop nu ligger i top 3.

I næste runde venter Nørager-Rørbæk på hjemmebane, og det kan blive svært nok, da bundholdet er begyndt at røre på sig og senest spillede uafgjort mod Kvik-Aalestrup. Efter den kamp er der lagt op til et brag på kunstgræsset i Farsø, hvor Gundersted ikke har de bedste erfaringer med FUIK.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!