Mandag d. 3. august 2020 - �rgang 15

Gundersted delte med topholdet

25-05-2019

Fodbold: Nibe brændte straffespark i intenst lokalopgør.

Tekst: Per Lyngby

Efter nederlaget i Thisted var det et pointhungrende Gundersted-mandskab, som hjemme på Freja Park tog imod topholdet fra Nibe i serie 1.

“En underholdende kamp med to hold, som gik til stålet, blandet med godt fodbold. Vi kommer foran midt i første halvleg, efter en fejl i Nibes opspil, og Anders Munk bliver sendt i dybden. En sparkefinte sendte forsvarsspilleren glidende mod hjørneflaget, og køligt udplacerede Munk målmanden. Desværre bliver vi ramt af et gul kort, og lige før pausen scorer Nibe efter lidt passiv spil i vores felt. Knap var anden halvleg kommet i gang, før Nibe fik tilkendt et straffe. Nibes spillende træner ramte nærmere Hornum end målet. Derefter var det to hold, som søgte sejren. De har et stolpeskud og vi har endnu en afbrænder af Patrick Borup. Alt i alt fortjent med pointdeling på en velbesøgt aften på Freja Park”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen til Lokaltindblik.dk.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!