Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

Gundersted er en sejr fra jyllandsserien

22-10-2019

Fodbold: Mandag aften blev det til en udesejr over Thisted.

Tekst : Per Lyngby

Med to spillerunder tilbage har Gundersted på førstepladsen et forspring på 4 point til de nærmeste forfølgere i toppen af serie 1. Dermed skal holdet blot vinde en af de sidste to kamp for at sikre sig oprykning til jyllandsserien.

Mandag aften stod den på lys og kunstgræs, da Gundersted gæstede Lerpytter Stadion i Thisted. Men trods de uvante forhold kæmpede landsbyholdet for sagen, og måske også for deres skadede træner, og det resulterede i en sejr på 3-2.

“Det holdt hårdt, træner-teamet havde ændret lidt på taktikken. Dels på grund af modstanderen og dels på grund af mandskabssituationen i egne rækker. Vi kom allerede bagud efter 3 minutter efter en kontra, som vi ellers havde snakket om, at vi skulle undgå. Men efter et kvarter fik vi væsentligt bedre fat og begyndte at true deres defensiv, og det bar frugt. En tværpasning ramte Mads Vestergård, som udlignende sikkert. Kort før pausen udbyggede René Nuggi, igen efter lidt tvivlsom forsvarsspil fra Thisted. 2-1 ved pausen, og i god defensiv kontrol”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Kort inde i anden halvleg header Kasper Haldrup bolden på tværs af feltet, og kampens mål blev hamret på overliggeren og i mål på et flot hovedstød - desværre for Thisted et selvmål. I kampens sidste del  trykker Thisted på og har bl.a. et stolpeskud, og efterfølgende præsterer Jacob Brændstrup en fantomredning. Thisted fik reduceret 10 minutter før tid, men Gundersted red stormen af og sikrede sig 3 vigtige point.

Med to hjemmekampe tilbage, ser det lyst ud:

I den kommende weekend gælder det Støvring - en sejr her vil betyde, at champagnepropperne kan springe på Freja Park. Skulle det glippe, får holdet en ny chance i sæsonens sidste kamp, som ligeledes spilles på hjemmebane, når bundholdet og allerede nedrykkede Morsø kommer på visit.

Det begynder at smage af champagne- og jyllandsserie bold i det, der formentlig er vesthimmerlands mindste fodboldby.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!